(“Livestock and Climate Change”), authors Robert Goodland and Jeff Anhang argue that livestock emissions have been severely underestimated. Într-un articol din noiembrie / decembrie 2009 [PDF] a ediție a World Watch Magazine ("Efectivele de animale și schimbările climatice"), autorii Robert Goodland și Jeff Anhang susțin că emisiile de animale au fost grav subestimată. În opinia lor, efectivele de animale și produse secundare lor reprezintă cel puțin 32.6 miliarde de tone de dioxid de carbon echivalent în fiecare an, sau 51 la suta din emisiile anuale de GES la nivel mondial. Pe baza analizei lor, Goodland și Anhang recomanda o scădere radicală a consumului de carne, în scopul de a contribui la schimbările climatice lent.

Numerele Goodland și Anhang sunt mult peste cele raportate într-un raport pe scară largă citată 2006, cresterea animalelor este lung Shadow , de Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite. Se estimeaza ca 18 la suta din emisiile anuale de GES la nivel mondial sunt cauzate de vite, bivoli, oi, capre, cămile, porci, păsări de curte. "Efectivele de animale și schimbările climatice", a stârnit discuții intense într-o serie de forumuri. În timp ce unii cititori susținută de evaluare și recomandările autorilor, alții nu sunt de acord cu una sau ambele.

Dorim sa oferim tuturor celor care este interesat în acest importante de dezbatere-experți sau nu, cu un forum deschis pentru discuții. În timp ce de catarg revistei prevede în mod clar că "Opiniile exprimate în World Watch sunt cele ale autorilor și nu reflectă neapărat poziția Worldwatch Institute," integritate științifică și căutarea de soluții viabile de sustenabilitate sunt fundamentul de lucru de zi cu zi a Institutului.

Vă invităm să contribuie la discuția de a comenta pe articolul aici. Cele mai constructive și convingătoare comentariile vor fi, de asemenea, imprimat într-un viitor număr al World Watch. În plus, vă rugăm să verificați blog-ul nostru, nutritiva Planeta , în cazul în care echipa de alimentație și agricultură Worldwatch sustine pentru un alt, și în opinia lor mai eficient, mod de a aborda de animale mixte de culturi și produse alimentare durabile decât articolul Goodland / Anhang recomandă.

Legate de posturi cu Thumbnails
agricultura , schimbările climatice , reducerea emisiilor , emisiile legate de energie , efectivele de animale , emisiile de animale