(“Livestock and Climate Change”), authors Robert Goodland and Jeff Anhang argue that livestock emissions have been severely underestimated. Vuonna artikkelin marras / joulukuu 2009 [PDF] painos World Watch Magazine ("Eläimet ja Climate Change"), kirjailijat Robert Colby ja Jeff Anhang väittävät, että karjan päästöt ovat merkittävästi aliarvioitu. Niiden mielestä karjan ja sen sivutuotteet osuus vähintään 32,6 miljardia tonnia hiilidioksidia vastaa vuosittain eli 51 prosenttia vuosittaisesta maailmanlaajuisesta kasvihuonekaasupäästöistä. Perustuu niiden analysointia, Colby ja Anhang suositella radikaali väheneminen lihan kulutus voidakseen auttaa hidasta ilmastonmuutosta.

Goodland ja Anhang n luvut ovat selvästi enemmän kuin raportoitu laajalti mainittu 2006 raportin, karjan Long Shadow , Yhdistyneiden kansakuntien elintarvike-ja maatalousjärjestö. Se arvioi, että 18 prosenttia vuosittaisesta maailmanlaajuisesta kasvihuonekaasupäästöjen johtuvat karjaa, puhvelit, lampaat, vuohet, kamelit, siat ja siipikarja. "Eläimet ja ilmastonmuutos" on herättänyt intensiivistä keskustelua useissa yhteyksissä. Vaikka jotkut lukijat kannattivat tekijöiden arviointi ja suositukset, toiset eri mieltä jompikumpi tai molemmat.

Haluamme tarjota kaikille kiinnostuneille tähän tärkeään keskusteluun-asiantuntijoita tai ei-with avoin keskustelu. Vaikka lehden mastoanturi todetaan selvästi, että "mielipiteet World Watch ovat kirjoittajien, eivätkä välttämättä heijasta kannat Worldwatch-instituutin", tieteellisen luotettavuuden ja etsiä kannattavia kestävyyteen ratkaisut ovat perusta instituutin päivittäistä työtä.

Kutsumme sinut osallistumaan keskusteluun kommentoimalla artikkeli tästä. Rakentavan ja pakottavia kommentit tulostetaan myös tulevaisuudessa kysymys World Watch. Lisäksi tutustu myös blogi, Ravitseva Planet , jossa Worldwatch ruoka ja maatalous joukkue argumentoi erilaisia, ja niiden mielestä tehokkaampi tapa puuttua seka-sato karjan ja kestävää ruokaa kuin Colby / Anhang artikkeli suosittelee.

Related Posts kanssa Thumbnails
maatalous , ilmastonmuutos , päästövähennykset , energiaan liittyvät päästöt , karja , karja päästöt