Jaa

Maat kuten Brasilia, Ecuador ja Papua-Uusi-Guinea pyytävät taloudellista korvausta puuttua metsäkatoa, ja nyt Saudi-Arabia haluaa korvauksia, jos maat vähentävät öljyn kulutusta hillitä ilmastonmuutosta. Onko se täysin kaukaa haettua kysyä yksilöiden tulisi saada korvaus, joissa on vähemmän tai ei ollenkaan lapsia?

Klo Wilson Centerissä keskustelua keskiviikkona New York Timesin toimittaja Andrew Revkin harkita tätä ajatusta ja totesi, että vähemmän lapsia oli yksi parhaista tavoista, että yksityishenkilöt voisivat vähentää hiilijalanjäljen. Ihmisillä lisääntyä eksponentiaalisesti, ja jolla on kaksi lasta kolmen sijasta voisi vähentää energiankulutusta, joka muuten esiintyy sukupolville. Raportti Paul Murtaugh PDF päässä Oregonin yliopiston totesi, että "hiili perintö" ottaa ylimääräinen lapsi on kaksikymmentä kertaa tärkeämpi kuin muut vaihtoehdot ihmiset tekevät koko eliniän ajan (kuten millaisia ​​kuljetus he käyttävät, esimerkiksi.) Yhdysvalloissa, lapsi on 160 kertaa hiilidioksidin vaikutus kuin syntynyt lapsi Bangladeshissa, mukaan Murtaugh.

Smaller Family Tree, Fewer Emissions

Pienemmät puut, vähemmän päästöjä

Nykyisen maailman väkiluku on 6,8 miljardia, ja sen ennustetaan kasvavan 9,1 miljardiin vuoteen 2050 mennessä Olemme maailmanlaajuinen ahdinko: teollisuusmaat yrittävät rajoittaa energiankulutustaan ​​samalla kannustaa ja tietyllä tavalla auttaa kehitysmaita teollistaakseen, mikä lisää niiden energian kysyntää.

Päästöyksiköitä vähemmän lapset saattavat olla vähemmän sovellettavissa kehitysmaissa, koska teollisuusmaat ovat paljon suuremmat päästöt henkeä kohti. Lisäksi mukaan väestön asiantuntija ja Worldwatch varatoimitusjohtaja Robert Engelmanin, arviolta 200 miljoonaa naista, jotka haluavat välttää raskauden vaarantavat sen silti, koska heillä on vaikeuksia päästä ehkäisyä ja niihin liittyvät lisääntymisterveyden palveluja. Kuten Engelmanin kertoo kirjassaan More: Väestö, luonto, ja What Women Want, antaa tiedot kaikille naisille luonnollisesti aiheuttaa hedelmällisyyden laskuun. Muita avaintekijöitä ovat yhä tyttöjen koulutus ja sukupuolten tasa-arvon, joka voimaannuttaa naisia ​​etsimään lisääntymisterveyden palveluja, vaikuttaa niitä alkaa tulla raskaaksi, myöhemmässä iässä, ja lisätä neuvotteluvoimaa aviomiehet päättää, milloin ja kuinka monta lasta he haluavat.

Tuoreen raportin Population Action International PDF, 37 41 Kansallinen sopeutumisohjelmia (NAPA) toimitettava UNFCCC: n mukaan vähiten kehittyneet maat ovat tunnistaneet väestönkasvu tai korkean tiheyden olevan seikka, joka tekee niistä alttiimpia ilmastonmuutokselle. Vain yksi näistä maista kuitenkin ehdottaa muutettavaksi projekti, joka sisältää lisääntymisterveyttä ja perhesuunnittelua. Vaikka puhelut edistää lisääntymisterveyttä ja perhesuunnittelua palvelut ihmisoikeuskysymys, se pysyy yleensä poissa neuvottelut vievät Kööpenhaminaan. Vaikka emme aloita jakamassa päästöyksiköitä lapsettomia pareja tai vanhemmat hyvin pienille perheille - idea saattaa osoittautua haasteelliseksi kääntyvän politiikkaan - voimme edistää keskustelua näistä yhteyksiä ilmastonmuutokseen. Ja voimme auttaa rakentamaan kapasiteettia äidit ja isät kaikkialla itse valita ajankohtaa ja raskaus.

Related Posts kanssa Thumbnails
hiili perintö , perhesuunnittelu , päästöjä henkeä kohden , väestö , lisääntymisterveyteen liittyvät palvelut , Robert Engelmanin , naiset