Maailmanlaajuisesti uusia investointeja uusiutuvaan energiaan laski 11 prosenttia vuonna 2012. Mutta Latinalaisen Amerikan ja Karibian (ei esimerkiksi Brasilia), se kasvoi merkittävä osuus 127 prosenttia, yhteensä US 4600000000 dollaria . Tämä oli aukko kontekstin kolmas varsinainen Renewable Energy Finance Forum Latinalaisen Amerikan ja Karibian ( REFF-LAC ), joka pidettiin tällä viikolla Miamissa, Floridassa. Vuotuinen tapahtuma, jota koordinoi Euromoney Energia Tapahtumat , American neuvoston Renewable Energy ( ACORE ) ja Latinalaisen Amerikan ja Karibian neuvoston Renewable Energy (LAC-CORE), tavoitteena on yhdistää kehittäjille ja sijoittajille, jotka voivat jatkaa edistää vahvaa investointi-ilmapiirin uusiutuvien että tapahtuu alueella.

LAC-CORE presidentti Carlos St. James puhuessaan kolmas varsinainen REFF-LAC konferenssissa. (Kuva: Mark Konold)

Juontajat sisältyy hankkeiden toteuttajien, rahoittajien ja valtion virkamiehet, joilla kaikilla oli kokemuksia jakaa siitä, mitä alueella toimivia. Joissakin paikoissa, kuten Chilessä ja Perussa hanke tarjouskilpailuun pyrkii edistämään uusiutuvien energialähteiden käyttöönottoa. Karibialla, mekanismeja kuten net mittaus ja syöttötariffit ovat edelleen ensisijainen lähestymistapa edistää uusiutuvien energialähteiden kehittämiseen. Monet esittäjät korosti, että avain jatkuvaa menestystä alueella on poliittista tahtoa, joka luo ympäristön, joka tukee menestyksekästä uusiutuvan energian investointeihin. Lisäksi korostettiin, miten hankkeet ovat houkuttelevampia vähemmän he ovat riippuvaisia ​​avustukset tai muut tukijärjestelmistä.

Worldwatch, joka perustuu sen mittavasta työstään Karibian ja Keski-Amerikan , pyydettiin toimittamaan tietoa konferenssissa mihin teknologiaan toimivat hyvin eri maissa. Minulla oli mahdollisuus osoittaa, että molemmilla alueilla, uusiutuvan energian teknologiat toimivat missä on voimavara vastaamaan-kunhan sopiva ympäristö investoinneille ja hankkeiden onnistumista olemassa. Laajamittainen vesivoima on erittäin suuri merkitys sähköntuotannossa on useimmissa Keski-Amerikan maissa, joskus jopa 35 prosenttia tai enemmän. Ja vaikka uusiutuvien käsittää vain 8 prosenttia nykyisestä sähköntuotannosta Karibialla, on tilaa merkittävä parannus, erityisesti geotermistä energiaa tutkitaan paikoissa kuten Nevis ja Grenada.

Huolimatta kovasta aurinko, tuuli ja biomassa resurssit kuitenkin hallitukset yrittävät edelleen vastaamaan jyrkästi kasvava energian kysyntä lisääntynyt fossiilisella polttoaineella käyvät sukupolven. Esimerkiksi vaikka Dominikaaninen tasavalta äskettäin avajaisia ​​vietettiin toisen vaiheen sen Los Cocos tuulipuiston ja on edistynyt merkittävästi turvaamisessa kehittäjä 30 MW aurinkovoimala Monte Plata, maa ilmoitti hiljattain suunnitelmia uuden hiilen polttavan voimakattilan kasvi 10 kertaa koko aurinko kasvi. Toinen hiilivoimala on seurata lähitulevaisuudessa, jotka molemmat rakennetaan tilalle pian-to-be-eläkkeellä diesel-potkut sukupolven. Carbon War Room puheenjohtaja José María Figueres tiivistää tätä lähestymistapaa ", kun meidät 21. luvulla käyttäen energiateknologian, joka on vesittynyt 200 vuotta sen jälkeen, kun keksintö ensimmäisen höyrykone. "

Worldwatch on jo osoittanut , että erittäin suotuisa aurinko resurssi olemassa Dominikaanisessa tasavallassa, ja kustannukset aurinkoenergiaa hyödyntäviä laitteita maailmanlaajuisesti laskevat edelleen . Vielä suuria investointeja edelleen väistää DR Kohtuuttomat takaisinmaksuaika rajoja ( seitsemän vuotta ), siirtämällä kannustimia uusiutuvan energian ja huono valtiontalous auttaa osaltaan huono investointi-ilmapiirin.

Jos haluat säilyttää alueen myönteiselle kehitykselle, maiden pitäisi ottaa mallia Aruba. Toisena päivänä konferenssin, Jocelyne Croes, täysivaltainen ministeri Aruba ja edustajan hallitus Aruba Hollannin suurlähetystön Yhdysvalloissa kuvattu Aruba äskettäin yhdessä Carbon War Room siirtyminen saaren 100 prosenttia uusiutuvaa energiaa. Tuuli, aurinko, ja merten luonnonvarojen tulee olemaan keskeinen rooli siirtymässä fossiilisiin polttoaineisiin perustuvasta taloudesta, joka ei enää vaikuta vaihteleva öljyn hinta tai heikentynyttä luonnonympäristön, ja joka nauttii taloudellista hyötyä lisäämällä investointeja ja teknisesti koulutettua työvoimaa.

Aruban vaivaa kuvaa sitä, mitä ACORE puheenjohtaja vara-amiraali Dennis V. McGinn (USN-eläkkeellä) kutsuu "triple bottom line" energian, talouden ja ympäristön turvallisuutta, ja on juuri sellainen rohkea, kaukonäköisiä, että Latinalaisen Amerikan ja Karibian maiden odotetaan hyväksyvän menestyksekkäästi käsitellä heidän kasvava energian tarve. Se on myös eräänlainen merkki siitä, että sijoittajat etsivät, kun he yrittävät tuoda innovatiivisia uusiutuvan energian ratkaisuja markkinoille.

Kuten kaksi ensimmäistä REFF-LAC konferensseja, tämän viikon tapahtuma oli loistava mahdollisuus kartoittaa edistymistä ja vastaamaan sijoittajien mahdollisuuksia Latinalaisessa Amerikassa ja Karibialla. LAC-CORE presidentti Carlos St. James verrattuna uusiutuvan energian maailmassa kävely sumussa. Joskus se sumu hissien ja näet maisemaa kuin se on ja mihin suuntaan olet menossa. REFF-LAC on että tauko sumussa ja jos kaikkien osapuolten kanssa tarvittavia Hanko pitää menossa oikeaan suuntaan.

Mark Konold on projektipäällikkö Worldwatch: n ilmasto-ja energia-ohjelman.

Tukee International Climate Initiative Saksan hallituksen, Worldwatch toimii tällä hetkellä kestävän energian tiekartat ja Dominikaaninen tasavalta, Haiti ja Jamaika.

Related Posts kanssa Thumbnails
Karibia , Keski-Amerikka , kehitysmaat , energia , energiatehokkuus , energian toimitusvarmuus , rahoitus , uusiutuva energia , uusiutuva energia rahoitus , kestävä kehitys