(“Livestock and Climate Change”), authors Robert Goodland and Jeff Anhang argue that livestock emissions have been severely underestimated. En un article al Novembre / desembre 2009 [PDF] edició de la revista World Watch ("Ramaderia i Canvi Climàtic"), els autors Robert Goodland i Jeff Anhang sostenen que les emissions del bestiar s'han vist greument subestimat. Segons la seva opinió, la ramaderia i els seus derivats representen almenys 32600000000 de tones equivalents de diòxid de carboni cada any, o el 51 per cent de les emissions de gasos d'efecte hivernacle a tot el món anuals. Sobre la base de la seva anàlisi, Goodland i Anhang recomanen una reducció radical del consum de carn per tal d'ajudar a frenar el canvi climàtic.

Números de Goodland i Anhang de són molt superiors als reportats en un informe àmpliament citat de 2006, llarga ombra del bestiar , per l'Organització per a l'Agricultura i l'Alimentació de les Nacions Unides. S'estima que el 18 per cent de les emissions de gasos d'efecte hivernacle a tot el món anuals són atribuïbles als bovins, búfals, ovelles, cabres, camells, porcs i aus de corral. "Ramaderia i Canvi Climàtic" ha despertat un intens debat en diversos fòrums. Mentre que alguns lectors van recolzar l'avaluació i les recomanacions dels autors, altres van estar en desacord amb algun o ambdós.

Volem oferir a tots els interessats en aquest important debat-experts o no-amb un fòrum obert per a la discussió. Mentre capçalera de la revista diu clarament que "Les opinions expressades en World Watch són les dels autors i no reflecteixen necessàriament les posicions del Worldwatch Institute," la integritat científica i la recerca de solucions sostenibles viables són la base del treball diari de l'Institut.

Nosaltres convidem a contribuir a la discussió comentant l'article aquí. Els comentaris més constructius i convincents també seran impresos en una edició futura de World Watch. A més, si us plau visiti el nostre blog, Nodrir el planeta , on l'equip de l'alimentació i l'agricultura Worldwatch advoca per una diferent, i en la seva opinió, més eficaç, forma d'abordar la ramaderia mixta de cultius i aliments sostenible que l'article Goodland / Anhang recomana.

Llocs relacionats amb Miniatures
l'agricultura , el canvi climàtic , la reducció d'emissions , les emissions relacionades amb l'energia , el bestiar , les emissions del bestiar