Sobre

rev · o · lu · lació \ re-və-lu-shən \ substantiu. un canvi fonamental en la manera de pensar sobre alguna cosa.

V \ V \ substantiu. una mesura de la força elèctrica que impulsa un corrent entre dos punts.

Re-Volt està revolucionant el clima i la conversa política energètica. La comunitat del clima ha entès des de fa temps els perills del canvi climàtic i l'àmplia gamma de solucions per al clima-mitigació que se'ns presenten. No obstant això, malgrat l'abundància de dades científiques, hem fallat en dirigir el món des d'un punt d'entesa fins al punt d'acció. Ara està clar que la transició als nous sistemes d'energia, noves maneres de transport, una nova economia sostenible és veritablement revolucionari.

Re-Volt ofereix el comentari interessant de Worldwatch climàtic i equip d'energia . Contribuents bloc exploren estratègies de desenvolupament baix en carboni a tot el món, i informar sobre les últimes revolucions en la producció i consum d'energia. Les regions de destinació actuals inclouen Brasil, Xina, el Carib, Amèrica Central, Europa, Índia, Àfrica del Sud i Estats Units. Es presta especial atenció al clima internacional i nacional i les polítiques d'energia, incloent les negociacions de l'ONU, l'eficiència energètica, l'energia renovable, el gas natural, l'energia i aigua, les emissions procedents de fonts no energètiques, i les innovacions tecnològiques. Va a trobar tant l'opinió personal, així com l'anàlisi polític, econòmic i tecnològic. L'any 2010, la discussió d'acció climàtica ha de romandre molt carregada. El nostre futur depèn d'això.


Revolt Personal

Matt Lucky , Bloc Manager i cap de redacció

Alexander Ochs , Editor

Lisa Mastny , Editor

Col · laboradors regulars Re-Volt

Chelsea Amaio

Adam Dolezal

Xing Fu-Bertaux

Marc Konold

Haibing Ma

Shakuntala Makhijani

Evan Musolino

Descàrrec de responsabilitat: Les opinions expressades pels col · laboradors d'aquest bloc són d'exclusiva responsabilitat dels seus autors i no reflecteixen les opinions de l'Institut Worldwatch, o qualsevol dels seus socis.